.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- Fabrieksuitbreiding? -

Verhoging woonhuis Leidschendam

Een rij gezinswoningen in een prettige jaren 70 uitbreidingswijk.
Een extra verdieping doet een pasje naar voren, steekt met de kroonlijst boven de buren uit en zorgt samen met de eerste verdieping voor extra beschutting van het woningentree.

De nieuwe ruimte, het atelier van ‘De Natuurfabriek’ is ongedeeld en multifunctioneel. De achtergevel geeft enerzijds zicht op een groen dak, de tuin en het achterliggende park, anderzijds geeft ze toegang tot ingebouwde nestkasten voor gevederde vrienden en vormt daarmee een doorlopend instructiedecor voor de educatieve ‘fabriek’.

Duurzame materialen, baksteen, gemoffeld staal en glas, vormen de straatgevel. Twee laser-gesneden staalpanelen met bladpatronen vormen het uithangbord van natuur-atelier.

link naar google earth model